Resultater 1 - 5 ud af 5

Nødstrømsanlæg 230V AC/DC

PowerBox 200

powerbox-200

En serie mindre nødstrømsanlæg med 230VAC udgang i normaldrift og 220VDC i nøddrift .
Anvendes primært til mindre projekter eller supplement til større anlæg.
Anlæggene er alle forsynet med kortslutnings- og dybdeafladningsbeskyttelse af de vedligeholdelsesfrie rekombinationsbatterier som er monteret i separat boks.

dl

PowerWare

powerware8

En gruppe nødstrømsanlæg som med fordel kan anvendes, hvor økonomien spiller en stor rolle og man alligevel ønsker den samme funktionalitet som ved anvendelse af større anlæg.
Disse anlæg kan leveres med forskellig former for overvågning, lige fra intern overvågning til fuld overvågning af armaturer.

dl

LPS 2011

lps20-11

Et lille sofistikeret 230V nødstømsanlæg, som kan indgå i større grupper, således at sikkerheden ved de mindre anlæg bibeholdes men en samlet overvågning stadig er muligt idet anlæggene overvåges via internettet.
Disse anlæg kan leveres med forskellig former for overvågning, lige fra intern overvågning til fuld overvågning af armaturer.
Overvågning via Internettet samt integrering af bygningstegninger i systemet er nogle af mulighederne.

dl

Multi X

multi-x

En serie robuste anlæg, hvor driftsikkerhed og fleksibilitet er uovertruffen, kan leveres i mange forskellige størrelser og med mange forskellige features.
En serie anlæg, som er valgt til hundredvis af byggerier.
Disse anlæg kan leveres med forskellige former for overvågning, lige fra intern overvågning til fuld overvågning af armaturer.

dl

Sentara

sentara-cps

Det mest avancerede 230V nødstrømsanlæg på markedet med næsten ubegrænsede muligheder for overvågning og styring af de tilsluttede armaturer.
Anlægget opbygges typisk med en række intelligente understationer, som kan programmeres individuelt, i fri topologi.
Programmeringen, som kan foretages overalt i systemet, giver stor frihed.
Anlæggene er selvadresserende ved installatation.

dl