Profil

Teamwork fra start til slut

Valg af de rigtige systemer og produkter starter allerede i projekteringsfasen. Vort katalog- materiale hjælper Dem i projekteringsarbejdet, som vi naturligvis gerne er behjælpelig med. Træk på vore ressourcer; vi er til disposition med råd og vejledning. Gennem den daglige kontakt med vore kunder, har vi hele tiden fingeren på pulsen. - Også når det gælder det praktiske arbejde. Vi er altid parate med et godt råd omkring monterings- og tilslutningsproblemer. Dette gælder naturligvis også når det drejer sig om renovering af eksisterende anlæg.

Sikkerhedsbelysning

UniPoint A/S blev etableret i 1995 og er i den mellemliggende periode blevet en af de førende leverandører af sikkerhedsbelysning til danske byggerier. Vore produkter dækker området fra "selvforsynende armaturer" til computerbaserede nødstrømsanlæg.

Know-how og Fleksibilitet

Vi er 100% danskejet og har, gennem vort personales mangeårige erfaring indenfor sikkerhedsbelysning og nødstrømsanlæg, op- bygget en ekspertise, som gør, at vi kan tilbyde professionel rådgivning til løsning af alle sikker- hedsbelysningsopgaver. De mange års erfaring, kombineret med samarbejdet med flere af de betydeligste producenter af sikkerhedsbelysning i Europa, gør at UniPoint A/S har styrken og knowhow til at løse de stillede opgaver. For personalet i UniPoint A/S er fleksibilitet, samt et meget højt serviceniveau en naturlig del af hverdagen.